Kontakt

Hos MønsterBryder Akademiet er vi et team bestående af erfarne mentorer med mere end 100 års samlet erfaring indenfor § LAB og SEL§.

Med en bred vifte af uddannelsesbaggrunde, kompetencer og egne virksomhedskonsulenter, kan vi ”In house” løfte mange forskellige forløbstyper.

Portræt af Rolf

ROLF
Stifter og partner

Psykoterapeut, Mentor og Støttekontaktperson

I mit mangeårige virke som pædagog, mentor og terapeut, har erfaringerne fra min egen barndom og ungdom været en bærende motivation til at hjælpe andre unge og voksne i lignende livssituationer.

Udgangspunktet for at skabe dette forløb er en kombination af min egen svære opvækst, en uddannelse som pædagog og psykoterapeut, og mange års erfaring med at hjælpe sårbare mennesker.

Jeg kender til den rodløshed, der følger med i en søgen efter fodfæste, og ved hvor galt det kan gå, hvis ikke den rigtige hjælp er tilgængelig.

I de sidste år har jeg via mit forfatterskab, foredragsvirksomhed, samarbejde med offentlige såvel som private aktører på social- og kriminalitetsforebyggelses området mv., delt ud af mine erfaringer på området.

Nu er tanker og erfaringer omsat til et forløb for unge og voksne udsatte mennesker, der indeholder alt det, jeg mener der skal til, hvis man skal gennemføre et reelt mønsterbrud.

 

Portræt af Hans

Hans
Stifter og partner

Psykoterapeut, Mentor og Støttekontaktperson

Jeg har igennem min lange karriere beskæftiget mig med ledelse og udvikling af mennesker, både personligt og karrieremæssigt, og både for egne ansatte og personer i mentorforløb. Jeg er drevet af den ligeværdige relationelle kontakt og det at se mennesker udvikle sig.  Mit hjerte banker for dem, hvis opvækstbetingelser har været svære.

Som psykoterapeut har jeg erfaring med både voksne og børn indenfor ADHD spektret samt personer med tilknytningstraumer.